<<< zpět


Atletika pro děti v přírodě


Atletika pro děti v přírodě

Atletika, královna sportu, je skvělou průpravou pro všestranný rozvoj a je tak ideální doplňkovou a kompenzační aktivitou pro pohybový rozvoj vašich dětí.
Ať už vaše děti hrají fotbal, basketbal, tenis, golf, florbal či jiné sporty, tento typ aktivty je vhodný právě pro ně. Ve věku 6-10let si děti nejlépe osvojují motorické vzorce. Nepromeškejte toto "motorické okénko" v životě vašeho dítěte. Lekce přirozeně rozvíjejí základní pohybové dovednosti jako běhání, skákání, házení, lezeme po stromech, věnujeme se mapování a orientačnímu běhu.
Hlavním cílem tréninků je osvojení a zdokonalování základních atletických dovednosti, které děti používají i v jiných sportech, které je baví. Neváhejte a přihlaste se, těšíme se na vás.


Zahajujeme 9. září 2019.


Chci se přihlásit na atletiku pro děti z jiných sportů

 

Věk:  6-8 let

 

AKTUÁLNÍ TERMÍN:

  • pondělí 15:30 - 16:30

 

Kde lekce probíhají:

  • září, říjen: lesopark Hvězda, park Ladronka a stadion Přátelství, Praha 6
  • listopad - březen: atletický tunel Juliska ve sportovním komplexu Dukly, Praha 6
  • duben - červen: obora Hvězda a stadion Přátelství, Praha 6

Atletické dovednosti rozvíjíme v přírodním prostředí (září-říjen a duben-červen) obory Hvězda, v zimním období v atletickém tunelu na tartanu. Rozvíjíme obratnost, koordinaci, dynamiku a pohybový rozsah celého těla. Nehrozí tak jednostranné pohybové zatížení, jako u některých specifických sportů. Tvoří tak skvělý základ pro jakýkoliv jiný sport, kterému by se děti mohly věnovat v budoucnu. Čím větší pohybový fond si děti osvojí v mladším věku, tím snáze se později učí specifické dovednosti. Jak pokročilé atletické prvky, tak i dovednosti jiných sportů jako je tenis, fotbal, basketbal a další.

 
 

kontakt


ilovesport@sportacademy.cz

Mgr. Jan Hnilička
CEO, Sports Coach & Consultant
+420 777 274 275
jan.hnilicka@sportacademy.cz
facebook youtube instagram newsletter
 
Sport Academy 2015© - created by Studio Popo