Garmin: získej sportovní hodinky výhodně a využívej všechny jejich funkce

Garmin: získej sportovní hodinky výhodně a využívej všechny jejich funkce

Jsme smluvním partnerem společnosti Garmin a rádi doporučujeme multisportovní hodinky určené pro extrémní i každodenní sportování. Naši trenéři používají produkty Garmin na lekcích i v osobním životě a ze zkušenosti dokaží doporučit ten správný produkt. Chceš pohodlně ovládat všechny funkce, které ti tvůj Garmin nabízí?
Sport Academy nabízí svým klientům na produkty Garmin slevu až 15%.

 

Aby dítě po plavání neonemocnělo

Aby dítě po plavání neonemocnělo

Přicházíme s několika radami, které pomohou rodičům v prevenci před onemocněním v zimním období.

 

 

Cvičíme gymnastiku - zdravě a zábavně

Cvičíme gymnastiku - zdravě a zábavně

Září se přehouplo do druhé poloviny, škola v plném proudu.
Pokud stále ještě nemáte úplně sestavený rozvrh kroužků pro Vaše děti, přijďte s námi zkusit naše gymnastické lekce plné běhání, skákání, kotoulů, hvězd a hlavně zábavy!

 

Plavání je vhodný kompenzační sport

Plavání je vhodný kompenzační sport

Plavání je perfektním doplňkem a kompenzací k ostatním sportům. Obzvlášť, pokud se jedná o doplnění výkonnostně provozovaného sportu s jednostranným zatěžováním (tenis, hokej, apod.).

Těšíme se na Vás v bazénu, který vám vyhovuje.

 

Atletika pro děti v přírodě

Atletika pro děti v přírodě

Atletika, královna sportu, je skvělou průpravou pro všestranný rozvoj a je tak ideální doplňkovou a kompenzační aktivitou pro pohybový rozvoj vašich dětí.
Ať už vaše děti hrají fotbal, basketbal, tenis, golf, florbal či jiné sporty, tento typ aktivty je vhodný právě pro ně. Ve věku 6-10let si děti nejlépe osvojují motorické vzorce. Nepromeškejte toto "motorické okénko" v životě vašeho dítěte. Lekce přirozeně rozvíjejí základní pohybové dovednosti jako běhání, skákání, házení, lezeme po stromech, věnujeme se mapování a orientačnímu běhu.
Hlavním cílem tréninků je osvojení a zdokonalování základních atletických dovednosti, které děti používají i v jiných sportech, které je baví. Neváhejte a přihlaste se, těšíme se na vás.


Zahajujeme 9. září 2019.

 

Sportovní lezení a hry na stěně

Sportovní lezení a hry na stěně

Lezeckých lekcí u Sport academy se může zúčastnit úplně kdokoliv, od dětí až po dospělé, zkušení lezci i po úplní začátečníci.

Lekce mají mnoho podob a liší se dle věku lezce, zkušenosti s lezením a také dle psychické a fyzické zdatnosti.

Během všech lekcí klademe důraz na zásady bezpečnosti lezení s lanem, vedení cest a bezpečnost lezení boulderů. Sportovní lezení a bouldering doporučujeme jako výbornou kompenzační aktivitu pro rovnoměrnému zatížení celého těla a posílení zad.

 

WORKSHOP: Motorický vývoj předškolních dětí

WORKSHOP: Motorický vývoj předškolních dětí

Téma „motorický vývoj předškolních dětí” je přeškolních dětí (ve věku 4-6let) velmi zmiňované a zárověň mezi rodiči přirozeně převažuje laická znalost a často chybí odborné zázemí.

Nabízíme proto prostor pro seznámení rodičů s tématem vývoje dětské motoriky a následně chceme otevřít diskusi.

 

 

Skupinové lekce inline bruslení

Skupinové lekce inline bruslení

Využíváme příjemné počasí zářijového babího léta Sportování nás stále láká ven a vedle plavání je dobré naučit se i bezpečně jezdit na inline bruslích. A to platí pro děti i pro dospělé.

Naučíme vás rozjet se i přibrzdit a zastavit se. Máme trpělivost a víme, jak na to.

 

Na jaře zahajujeme v pátek 12. dubna.

 

Kooperační hry

Kooperační hry

Současný svět potřebuje osobnosti, kteří dokáží vzájemně spolupracovat a řešit přicházející problémy. Lidi, kteří se přes různé názory dokáží shodnout a účelně vyřešit situaci, která se před nimi naskytla. Dopřejme i dětem, aby se dostali do různých rolí v rámci skupiny a pomocí zábavných her si vyzkoušeli, jak obstojí. Skupina je postavena před výzvy – dochází k formování, každý zaujímá své místo a jedinec při řešení takového úkolu nemá šanci uspět sám.

 

Plavání pro přirozený rozvoj dítěte

Plavání pro přirozený rozvoj dítěte

Pokud nevíte, jaká sportovní aktivita je pro vaši ratolest ta pravá, při výběru plavání neprohloupíte. Ať už kvůli bezpečnosti, která je nejvýznamnější složkou anebo blahodárnému působení vody na tělo, ale i na duši.

Našim cílem není vychovat z dětí vrcholové sportovce a závodní plavce, ale podpořit jejich správný a zdravý vývoj. U dětí se snažíme vybudovat kladný vztah k vodě, naučit je nemít strach z vody, ze skákání a potápění se, a to vždy formou her.

S pravidelným plaváním svého dítěte bez obav začněte již od 3 let.

 

WORKSHOP PRVNÍ POMOCI

WORKSHOP PRVNÍ POMOCI

Pro dospělé a mládež (starší 15let) jsme připravili certifikovaný workshop první pomoci a záchrany tonoucího (kterým také prochází instruktoři Sport Academy). 

 

Vyzkoušej gymnastický parkour

Vyzkoušej gymnastický parkour

V dnešní době můžete stále častěji vídat mladé kluky jak na ulici skákají salta, přeskakují všechny možné ploty, lešení a doslova lítají po střechách domů. Tento nový sportovní trend se nazývá parkour. 
Smyslem parkouru je schopnost dostat se z bodu A do bodu B bezpečně, plynule a účinně za použití vlastního těla. Pomáhá v překonávání libovolných překážek v okolním prostředí a může být tedy provozován jak ve městě, tak v přírodě. 

Pojďte si s námi zablbnout a naučit se pár nových zábavných triků!

 

pevnost Mulbekh

pevnost Mulbekh

Pevnost Mulbekh je nový kurz, který připravili Lukáš se Šimonem pro svou dobrovolnickou letní misy v severní Indii. Jedná se o soubor kooperačních her, u jejichž řešení jednotlivec nezmůže nic, spolupracovat a podílet se na úspěchu musí celý tým.
Luky a Šimon svůj program upravili pro české prostředí.
Proč se nový kurz jmenuje práce Pevnost Mulbekh, co myslíte?

 
 
Sport Academy 2015© - created by Studio Popo