<<< zpět


Garmin: získej sportovní hodinky výhodně a využívej všechny jejich funkce


Garmin: získej sportovní hodinky výhodně a využívej všechny jejich funkce

Jsme smluvním partnerem společnosti Garmin a rádi doporučujeme multisportovní hodinky určené pro extrémní i každodenní sportování. Naši trenéři používají produkty Garmin na lekcích i v osobním životě a ze zkušenosti dokaží doporučit ten správný produkt. Chceš pohodlně ovládat všechny funkce, které ti tvůj Garmin nabízí?
Sport Academy nabízí svým klientům na produkty Garmin slevu až 15%.


Taky znáte tu situaci, když máte nové hodinky nebo jinou hračku a chcete ji hned využívat, ale zjistíte, že návod je strašně tlustý a funkci je moc?
My to známe moc dobře, a proto jsme přečetli návod až do konce, funkce vyzkoušeli v praxi, a tím pádem víme, kdo je vrah. Jo a není to "Z". Vrahem je totiž nevědomost a proto vám chceme osvětlit ukázat a naučit jak pracovat s hodinkami Garmin. 
Pokud nechceš jen mačkat START a STOP a chceš umět víc, čti dále.

 

Pomůžeme s úvodním nastavením, abyste mohli používat plnou nabídku funkcí a sestavíme Vám tréninkový program, který vás dovede ke splnění cíle.

Když jsi uvědomíte, co všechno sporttestery Garmin umí, a jak vás dokážou v tréninku posunout dál, byla by škoda všechny funkce plně nevyužít.

 

V týmu Sport Academy najdete specialisty produktů Garmin, kteří vedou individuální i skupinové workshopy, kde vás zasvětí do sportovního tréninku, nastavení a využití funkcí produktů Garmin spolu s modelovými tréninky (plavání, běh, kolo), kde si vše vyzkoušíte v praxi. Názorně vám vysvětlíme, jak nastavit hodinky a přímo v praxi pomůžeme vyladit i techniku.

Jaké si hodinky vybrat, jak je nastavit přímo pro vaše potřeby nebo sestavit trénink a využít všechny hodnoty, abyste se posunuli dál a lépe se připravit i na svůj nejdůležitější závod.

 

Aktuálně nemáme vypsané termíny skupinových workshopů. Napiště nám na ilovesport@sportacademy.cz o termín, který vám vyhovuje.

Sportovní hodinky Garmin si můžete i zapůjčit v rámci našich kurzů pro děti i pro dospělé.

 

Nad rámec workshopu nabízíme: konzultace sezónního tréninkového plánu, analýzu tréninkových hodnot v Garmin Connect, individuální a skupinové tréninky v období mezi kempy.

 
 

kontakt


ilovesport@sportacademy.cz

Mgr. Jan Hnilička
CEO, Sports Coach & Consultant
+420 777 274 275
jan.hnilicka@sportacademy.cz
facebook youtube instagram newsletter
 
Sport Academy 2015© - created by Studio Popo